Ledarskap och kommunikation

Enstaka kurs inom YH

Eftersom vi har ett fåtal tomma platser på vår YH-utbildning Produktionsteknik finns det nu möjlighet att ansöka om att få läsa några enstaka kurser. När du skickat in din ansökan ska du komplettera den genom att skicka in dina gymnasiebetyg samt signerat arbetsgivarintyg från produktionsindustri, som visar hur länge du varit anställd och vilka arbetsuppgifter du har.

Kursens syfte och mål

Kursens syfte är att ge kunskap om värdet av gott medarbetarskap, samt hur man leder arbetskamrater och kommunicerar inom det produktionstekniska området så att arbetsklimatet präglas av samsyn och effektivitet.

Målet med kursen är att ge kunskap om teoribildningen kring ledarskap och kommunikation, självledarskap, samt tillfälle till självinsikt och reflektion kring det egna ledarskapet.

 

För att vara behörig till utbildningen behöver du ha kunskaper motsvarande ett slutfört program i gymnasieskolan (svenskt eller från annat land).

Fyll i formuläret och skicka sedan betyg och intyg till eva.nordlander@oskarshamn.se så hör vi av oss senast den 31 mars med besked om du blivit antagen. Vid fler sökande än det finns platser görs ett urval.