Öppna föreläsningar – föreläsningar för alla!

Nova erbjuder varje termin flera öppna föreläsningar med varierande innehåll, och till dessa föreläsningar är alla välkomna. Just nu arbetar vi med vårens program.

Har du tips eller önskemål på ämnen?
Hör då gärna av dig till Christine Ström på 0491 – 76 42 90 eller christine.strom@oskarshamn.se

Har du nedsatt hörsel? I våra lokaler har vi ett trådlöst hörselhjälpmedel som kan användas oavsett om du bär hörapparat eller inte, för att förstärka ljudet under föreläsningen. Har du behov av detta hjälpmedel så kontakta oss gärna innan föreläsningen.

13 februari: Framgångsrik försäljning

Föreläsningen med Johan Lindahl ger dig verktygen för att nå bättre resultat och viktigast av allt – nöjda medarbetare och nöjda kunder!

Läs mer

“Johan har en extraordinär förmåga att plocka fram de små detaljerna som gör skillnad. Inga krångliga formler, inga svårbegripliga termer, bara enkla tydliga budskap som leder till eftertanke och utveckling” MATTIAS EVALD SALES MANAGER, BOEHRINGER INGELHEIM

Johan Lindahl är utbildad fil.mag i Human resource and work science, med psykologi som huvudämne. Johan har jobbat 20 år med försäljning och marknadsföring, varav 8 år som företagsledare. Han har bland annat arbetat som marknadschef på IFK Norrköping, samt försäljningschef och skandinavisk compliance chef på det amerikanska läkemedelsbolaget Eli Lilly. 2015 startade han Framgångsrik Försäljning.

 

När: 13 februari, kl. 19:00-20:00
Var: Nova (Varvsgatan 15 i Oskarshamn)
Anmäl dig till: gabriella.johansson@atrinova.se eller på telefon 0491 – 167 00 senast den 10 februari

 

Föreläsningen som är kostnadsfri ges i samarbete mellan Atrinova affärsutveckling och Häradssparbanken i Mönsterås.