Vinnaren är korad


Oskarsgalan – En kväll där vi hyllar våra lokala hjältar och eldsjälar.

Nova delar ut pris i kategorin Årets Regionutvecklingspris och vårt affärsutvecklingsbolag Atrinova affärsutveckling AB delar ut pris i kategorin Årets entreprenör/innovatör.

En entreprenör/innovatör ser det ingen annan ser. Envist och målmedvetet, genom motgång och framgång, hittar de nya lösningar som får omgivningen att häpna och imponeras. Dessutom får de allt att verka så enkelt. Atrinova vill på Oskarsgalan lyfta fram företag som bidrar till utvecklingen av Oskarshamns näringsliv.

Vi är stolta över att presentera vinnaren i kategorin Årets entreprenör/innovatör – byggföretaget Sizes!


Motivering:
Med kreativitet och nytänkande utvecklar och effektiviserar företaget en traditionell bransch. Företaget har industrialiserat tillverkning av flexibla och moderna flervåningshus i trä och genom sin etablering bidrar de starkt till utvecklingen av Oskarshamns näringsliv.

Prisutdelare: Peter Magnusson, platschef Scania och Katharina Hultgren, verksamhetsledare Atrinova Affärsutveckling.
Priset tas emot av: Nicklas Andersson och Carina Ståhl

Fakta: Sizes bygger och monterar moderna trähus med hög kvalitet till en lägre kostnad. Nästan hela processen sker i fabrik för att spara så mycket tid som möjligt. De producerar allt från flerfamiljshus till kontor och samhällsbyggnader med fokus på det sociala rummet.
Är du nyfiken på Sizes kan du läsa mer om dem här>>