Inkubatorföretag tävlar i kategorin Wild Card i finalen av Venture Cup!

Konkurrensen i årets omgång av Venture Cup har varit hård. Efter att fyra regionala vinnare utsetts den 22 maj återstod det fortfarande starka kandidater som juryn ville lyfta på en nationell nivå. Juryordförande i respektive region fick i uppgift att utifrån kriterierna för det nya priset Wild Card utse ett tävlingsbidrag som har varit nära att bli en av vinnare men som slutligen hamnade utanför prispallen. Ett av dessa Wild Card är det Oskarshamnsbaserade företaget Solid Web & Digital Tools AB, med Magnus Pettersson i spetsen. Magnus har tagit fram mötesverktyget ”On Pointify” som skapar struktur och framdrift i projekt.

– Fantastiskt roligt att företaget kvalificerat sig vidare till den stora finalen i Venture cup och vi håller tummarna för att de ska lyckas väl där. Atrinova har varit med och stöttat med affärscoachning redan från idéstadiet och nu är man snart redo för lansering. Min bedömning är att produkten kommer kunna göra stor skillnad för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet inom projekt, säger Katharina Hultgren, verksamhetsledare för Atrinova Affärsutveckling AB.

– Jag har lång erfarenhet från byggbranschen och jobbar idag som byggkonsult och projektledare i flera olika byggprojekt, berättar Magnus Pettersson från Oskarshamn, grundare av On Pointify

– On Pointify är ett digitalt mötesverktyg som är fostrande och skapar framdrift i projektet. All kommunikation inom projektet är spårbar och det framgår tydligt vem som har ansvar för vad, samt om denne levererat i tid, fortsätter Magnus Pettersson.

– Min målsättning är att On Pointify ska ses som det naturliga valet för alla yrkesgrupper som vill ha möjligheten att genomföra effektiva projektmöten på distans och samtidigt hålla ihop ett gemensamt mål, avslutar Magnus Pettersson som tror på en global marknad.

Läs mer om On Pointify>>

Läs mer om Venture Cup>>

Läs mer om Atrinovas inkubatorverksamhet>>

Medlemmar i teamet On Pointify: Magnus Pettersson, grundare; Nicklas Erlandsson, affärscoach Atrinova Affärsutveckling AB; Sami Sinervä, affärsutvecklare inom IT och Webb, Sulaco AB och Mathias Lengyel, marknad och teknik, Design from Sweden AB.

Magnus Pettersson från Oskarshamn, grundare av On Pointify

Magnus Pettersson, Solid Web & Digital Tools AB