Det är aldrig för sent!

Välkommen att studera hos oss!

På Nova kan du läsa längre och kortare YH-utbildningar, högskoleutbildningar och uppdragsutbildningar på heltid, deltid eller på distans. Vi erbjuder en ombonad och personlig studiemiljö med teknik för flexibla studier. Dessutom specialdesignar vi utbildningar på uppdrag av arbetslivet och erbjuder varje termin flera öppna föreläsningar inom varierande ämnesområden.

Visste du att även du som läser distansutbildningar utanför vårt eget utbud är välkommen att använda Nova för att underlätta dina studier? Du kan t.ex. boka ett studierum eller skriva din tentamen hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Här hittar du hela vårt utbildningsutbud>>

Vill du förverkliga din affärsidé lite snabbare och lite smartare?

Vi ger dig stöd och de rätta verktygen för att utveckla din affärsidé till framgång! Atrinova är en plattform som ger dig stöd från idé till verklighet, genom affärsutveckling, innovations-/ inkubatorstöd och testbädd där du kan visa och demonstrera din innovation. Vi ger också stöd vid etableringar och avknoppningar från industrin.
Atrinova arbetar också med affärsutvecklingsinsatser för att bevara befintliga och utveckla nya, stabila och långsiktiga arbetstillfällen i regionen. Vi vill bidra till regionens tillväxt och utöka det lokala engagemanget i regionens näringsliv.

Läs mer om vårt affärsutvecklingsbolag Atrinova här>>