Nyfiken på sjuksköterskeutbildningen?

Jobbar du som undersköterska men är redo att gå vidare in i nya uppgifter inom vård och omsorg? Eller vill du byta karriär och få ett utmanande och omväxlande arbete med många möjligheter? Då kan sjuksköterskeutbildningen vara något för dig!

Du behövs i framtidens vård och omsorg!

För att vi ska kunna fortsätta ha ett sjukhus i mellanlänet med hög kvalitet, behöver det finnas sjuksköterskor. Även kommunerna och primärvården har stort behov av sjuksköterskor, så arbetsmarknaden är garanterat god! På Nova i Oskarshamn kan du läsa den 3-åriga sjuksköterskeutbildningen utan att behöva flytta eller pendla till Kalmar. Du är student vid Linnéuniversitetet och får samma utbildning. Kliniska moment tränar du på sjukhusets kliniska träningscentrum, och praktiken gör du i första hand i mellanlänet.

Låter det intressant?
Kom till Nova i Oskarshamn den 14 mars kl 15.00-16.30 och prata med studenter, sjuksköterskor och HR-personal på sjukhuset. Vi bjuder på fika. Vi visar hur en videokonferensföreläsning går till. Du har också möjlighet att träffa en studie- och yrkesvägledare om du har frågor om behörighet.

Välkommen!

För att vi ska kunna beräkna fikat vill vi att du anmäler dig senast den 12 mars till nova@oskarshamn.se. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på telefon: 0491-882 97 eller via mail: nova@oskarshamn.se

Mer information om sjuksköterskeutbildningen hittar du här>>

Informationsblad för nedladdning>>